Friday, October 29, 2010

Sydney!

G`day mates!

De voorbije dagen is `t echt zo druk geweest dat ik geen tijd had om iets te schrijven.

Maandagavond was het dus kennismaking met al de rest die ook deze week is aangekomen en het begin van de Fun Week van TCP. De bedoeling daarvan is om mensen te leren kennen en wegwijs te raken in Sydney en Australie. Het begon dus al met gratis pizza en bier, was al dik in orde! Plezante groep ook, met volk van over de hele wereld: Fransen, Duitsers (er zijn op dit moment 2 miljoen Duitsers in Australie!), Belgen (ook al veel tegengekomen), Engelsen, Canadezen,...
Dinsdagvoormiddag was voorzien om de laatste dingen te regelen: Medicare en de bankzaken. `s Namiddags een city walk gedaan met Steve van TCP als gids/bier- en etenvoorziener. Alle bekende en schoon plaatsen van Sydney gezien. Echt een geweldige stad! `s Avonds op gang geweest in World Bar. Elke avond is er wel ergens in de stad gratis eten en drinken, perfect dus!
Woensdag vroeg opgestaan voor de Harbour Cruise. Prachtig, veruit de beste dag tot nu toe. `s Avonds vroeg in m`n bed gekropen, want `k was echt stikdood.
Normaal gezien was `t gisteren surfdag, maar dat was verplaatst naar vandaag vanwege de slechte weervoorspelling (die echt totaal niet klopte, maar soit). In plaats daarvan ben ik dan een dagske naar Darling Harbour geweest, Sydney Wildlife World en Sydney Aquarium bezocht. `s Avonds daar ook gegeten met zicht op de haven en een ondergaande zon boven Sydney. It doesn`t get any better than that! Achteraf met den hoop weggeweest in Sidebar en Scubar, zalige avond gehad!
Deze morgen er om half 8 uit om dus te gaan surfen. Super, echt. Niet gemakkelijk in `t begin, maar vanaf de moment dat ge een keer een golf hebt kunnen pakken tot op `t strand zijt ge verslaafd. Dat is dus iets wat ik zeker nog ga doen hier! Wel vrij vermoeiend moet ik zeggen. Ook redelijk verbrand, hoewel de zon niet te zien was. De straling is hier zo sterk dat ze dwars door de wolken heen gaat (gat in de ozonlaag he).
Deze namiddag heb ik de was gedaan, dat moest ook eens een keer gebeuren.
Voor deze avond hebben we om half 8 afgesproken in Sidebar om dan te gaan avondeten en pintjes pakken in Scary Canary (nog een backpackersbar), `t is vrijdag he!

Groeten vanuit b-e-a-utiful Sydney!

Sydneyfoto`s deel 2

4 comments:

Rik said...

Bangelek Reus, amuseert ew ginder mo goe! En hijft ew dagboekske mo goe bij dak ew wa kan volge eh! Groetjes Rik

Hannes said...

Ja Reus, ge maakt me elke keer jaloerser en jaloerser ^^
Kon nie trugsturen op uw berichtje want had geen geld op menne gsm.. mr dan hebk uwe nr ook ineens :D

amuseert u!

ps: pas op voor the great whites als ge aan't surfen zijt eh! We zoude u graag nog in 1 stuk terug in Lerrem hemme ^^

grtz,
Hannes

De Berlin Fanclub said...

Bram,
de foto´s zijn wel schoon, maar niet vergeten af en toe ook eens foto´s van het nachtleven te posten. Kwestie van het ECHTE Australie ook eens te zien :-)

Greet, Johan, Moeke, Charlotte, Katia, Patrick en Emelie ! said...

Wij zijn lekker in Berlijn, nananananaaaaa Ü

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...